keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

ESPANJA FIFTEEN 2015 - LAST CALL - kiitos molemmille leireille


Nyt on saatu molemmat leiri päätökseen ja leiriläiset on palautettu turvallisesti vanhempien hellään huomaan. Vielä matkapäivän muisteloita kakkosleiriltä ja kiitokset tässä:




Aamu valkeni pilvisenä Fuengirolassa. Edessä oli rantapäivä, joten Jaska lausui hiljaisen rukouksen yläkertaan ja pyysi pilvipeitettä väistymään. Ohjema aloitettiin Markuksen ja Jaskan johdolla viettämällä koskettavaa ehtoollisjuhlaa. Tämän jälkeen alkoi vimmattu pakkaaminen ja siivous. Churros Y Noodles henkilökunta loihti mielettömän Espanjalaisen paella-aterian lähtöpäivän kunniaksi. Kaikkia ei merenelävät miellyttäneet sillä lautasille eksyi kyseenalaisia simpukoita ja kokonaisia katkarapuja silmineen jalkoineen.






 Suurin osa leiriväestä vaatimalla vaati päästä Miramariin shoppailemaan. Maailman kuulu Primark kun palvelee shoppailuintoisia suomalaisturisteja kyseisessä ostoskeskuksessa. Lähdimme siis 33 leiriläisen kanssa bussilla kohti Miramaria, jossa meillä oli tiukka puolitoistatuntinen aikaa kuluttaa loput rahat kukkaron pohjalta. Oli jälleen aika tunkea paikallinen bussi täyteen iloista leiriväkeä ja me edessä istuvat ohjaajat koitimme pitää pokkaa kun takaa alkoi kuulua napsutusta ja leiriläisten iloista laulantaa: "Thank you Lord for giving us bus!"
Loput leiriläiset menivät miesohjaajien kanssa rannalle. Koko viikon mittainen haave kävi toteen kun tämä porukka pääsi vedessä seisovan pomppulinna-trampoliini viritelmien uumeniin. Tällä porukalla todennäköisesti edelleen pohkeet jumissa.



Tietovisan ja kauppareissun jälkeen vietimme vielä viimeisen kerran aikaa hulvattomien sketsien parissa. Juhlassa palkittiin ansiokkaasti haastekilpailuissa pärjännyt kutosryhmä. Hymytyttönä palkittiin Minea ja hymypoika-palkinnon nappasi Sakari. Myös leirin muut diplomit löysivät omistajansa seremonian aikana. Toiminnantäyteinen lähtöpäivä päättyi juhlaillallisiin, jotka nautittiin ryhmittäin lähialueen ravintoloissa. Bussissa vielä Valtte kertoi viimeiset terveiset kullannupuille ja pian saavuttiinkin Malagan kentälle odottamaan lennon lähtöä. Väsynyt porukka nojaili toisiinsa, tolppiin, pöytiin ja rakenteisiin. Lentokoneessa vahdattiin videoita ja kuvia viikon varrelta, tästä kaikesta olen itse tietämätön sillä Nukku-Matti otti kunnolla osumaa koneen noustua ilmaan. Turvavyön merkkivalo sitten herätti meidät jälleen Helsinkin yllä.




Kiitos molempien leirien leiriläisille sekä ohjaajille ! Aivan mielettömät viikot takana. Kiitos ennen kaikkea vanhemmille, kummeille ja isovanhemmille että päästitte lapsenne meidän matkaan ja mahdollistitte tämän kaiken.
Isoin kiitos kuitenkin yläkertaan.

- Sini -

PS. Kiitos ykkösleirin torakkasonnit ja kakkosleirin esimerkillinen ykkösryhmä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti