sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

ESPANJA FIFTEEN 2015 - DÍA 5

 Lauantaiaamu alkoi yllättävästi, sillä lähes jokainen murupallero löysi tiensä aamupalalle ilman herätystä. Masut täyteen Churrosin kinkkulättyjä ja nokat kohti raamiksia. Markus opetti Pyhän Hengen toiminnasta ja erilaisista armolahjoista. 


Iltapäivällä suunnattiin renfeasemalle ja vaikka jokaiseen junaan olis ollu kiva hypätä, kaikki selvisivät kuitenkin himoshoppaajan paratiisiin. Plaza Mayor tarjosi kaikille jotain. Niken pussukat kouraan ja Brasilialaiseen lihamätölle. Kenellekään ei toivottavasti jäänyt nälkä kymmenen lihakierroksen jälkeen. 


Ilta oli suuria odotuksia täynnä. Ohjaajien kokemukset Pyhän Hengen kasteesta ja armolahjojen käytöstä rohkaisi murupalleroitakin käyttämään lahjojaan, kenties jopa ensimmäistä kertaa. Kiitollisuus valtasi mielen kun leiriläiset siunasivat toisiaan ja täyttyivät voimakkaasti hengellä. Toisilla kyyneleet valuivat, toiset olivat onnesta soikeina. Ilta ei varmastikaan jättänyt ketään kylmäksi. 


Halukkaat lähtivät kasvattamaan yhteishenkeä hostellin katolle ja nälkäisimmät jäivät vielä imemään itseensä kaikkea mitä yläkerralla oli antaa. Viittä vailla hiljaisuutta päätettiin vielä motivoida seuraavan päivän motivaattori, kebabrullalla. 
Kaikessa yksinkertaisuudessaan päivä oli täys kymppi!

- Motivaattori A. Särkelä -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti