lauantai 13. kesäkuuta 2015

ESPANJA FIFTEEN 2015 - DÍA 4

Päivän motivaattori Toni kiskoi leiriläiset hereille, jalkeille ja aamupalalle. Nuoret vaappuivat unisine silmineen tien toiselle puolelle Churros & Noodlesiin nauttimaan Carlosin antimista. Aamupalan jälkeen oli vuorossa aina mahtavat raamikset, joiden aiheina olivat tänään seksi, seurustelu, itsetunto ja avioliitto. Raamattutunneilla siirryttiin ensimmäisen osion jälkeen hostellin katolle, missä pastori Huttunen vastaili leiriläisten hyviin kysymyksiin liittyen päivän aiheisiin.


Lounaaksi vedettiin kebabit naamariin ja otettiin porukalla suunta kohti playaa. Rannalla jo valmiiksi punaiset teini-ikäiset kravut ottivat lisää rusketusta (punastusta) paahtavan auringon alla. Pojat pelasivat eilisen televisiosta näytetyn klassikon, naisten Saksa–Norja -ottelun, innoittamana biitsifutista, niin että hiekat lensivät paikallisten aurongonpalvojien naamoille ja silmille. Osa leiriläisistä keskittyi rantakauppojen kiertelemiseen, eli kotoväellä on toivoa tuliaisten suhteen.


Illan lämmitti Droppi-sketsihahmokilpailu, jossa jäljellä olleet neljä kilpailijaa taistelivat paikasta auringossa. Naurupankin räjäytti kuitenkin tosielämään perustunut farssinäytelmä ”Fifteen-leiri kiinalaisessa ravintolassa”.


Hassutteluosion jälkeen tytöt jäivät seurakuntakodille ja pojat kirmasivat hostellin katolle. Nuoret naiset saivat keskittyä toistensa rakentamiseen ja miehenalut siunasivat toisiaan. Poikien illassa paikalla olleena voin sanoa, että nämä nuoret ovat aivan käsittämättömän mahtavia! Se rohkeus ja tapa, jolla he nostavat toisiaan on ainutlaatuista.

Iltapalalle, -pisulle, -pesulle ja nukkumaan. Seuraavana päivänä vuorossa on Plaza Mayor, joten vanhemmat, rukoilkaa terveen harkinnan henkeä ottamaan ohjat leiriläisten lompakoista.

- Motivaattori T. Kivistö -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti