torstai 4. kesäkuuta 2015

ESPANJA FIFTEEN 2015 - DAY 2

FIFU15 ja ensimmäinen päivä takana. Kyseisen päivän aamuna hämmennystä aiheutti se kun ah niin odotettu klo 9.30 herätys vaihtuikin järjestelymuutosten takia klo 08.00 aamupalaksi. Urheilla leiriohjaajilla ja päivän leirimotivaattorilla oli tekemistä myös sen selvittämisessä että mihinkäs huoneisiin kukin leiriläinen oli aamuyöllä sulkeutunut. Tästä kaikesta selvisimme ja pääsimme nauttimaan herkullisen aamupalan Hostellia vastapäätä olevassa ravintolassa.


Päivä sisälsi runsaasti aurinkoa ja lämpöä josta kukin leiriläinen / ohjaaja nautti täysin siemauksin. Päivän ohjelmaan kuului Pekka Perhon hostellin katolla pitämät raamikset, herkullinen lounas nuudeleiden parissa ja tietenkin rantaelämää upeiden aaltojen parissa, jotka houkuttelivat veteen jokaisen!



Iltapäivällä hostellin katto tulo jälleen tutuksi ja samoin myös leiriläiset toisilleen ohjaajien vetämien loistavien leikkien merkeissä, jonka perään suunnattiin nauttimaan paikallista ravintoympyrää, eli herkullista pizzaa!


Ilta päättyi upeaan yhteiseen iltatilaisuuteen seurakuntakodilla, jota siivitti hersyvät sketsit ja yleisön repeilyä aiheuttaneet sketsihahmot, joista leiriläiset äänestivät jatkoon parhaat! Komediapuolen jälkeen Pekka johti iltaa eteenpäin sanan ja ylistyksen merkeissä ja Pyhä Henki vaikutti niin upealla tavalla että useat leiriläiset tekivät ratkaisun lähteä seuraamaan Jeesusta ensimmäistä kertaa. Myös monet leiriläiset halusivat uudelleen asettaa Jeesuksen ykköspaikalle elämässään ja ohjaajat saivat siunata leiriläisiä ja koko porukkana saimme kohdata Jumalaa vailla vertaa! Aivan upeaksi illan teki se, että se oli vasta ensimmäinen ja jäimme kaikki odottamaan mitä kaikkea upeaa leirillä vielä tulisi tapahtumaan.



- Motivaattori S. Kunto -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti