lauantai 6. kesäkuuta 2015

ESPANJA FIFTEEN 2015 - DAY 4

Aamu oli väsynyt...
Kunnes jostain peittojen ja hiekan seasta nousi 21-huoneen päälliköt pyöräyttämään päivän käyntiin. 
Pikaisten aamutoimien jälkeen heitettiin aurinkorasvat niskaan, ennen kuin oli jälleen lupa kärvistellä.

Klo:8:00
Lähdettiin pelonsekaisin tuntein väsyneitä ja jokseenkin punakoita murrosikäisiä HERÄTTÄMÄÄN.
Meidän onneksi nuoret tuli reippaasti ovelle, toinen toistaan tokkuraisempina näyttämään elon merkkejä. Ja alkoivat ripein liikkein aamutoimiin.

Neidit huoneesta nro. 15 ansaitsee kunniamaininnan. Naiset hyppäsivät käytävälle täysin valmiina jo, ennen kuin "huomenta" kerkesi toivottaa. 

Myös nuudeli & churro mestan isännät olivat jälleen valmistautuneet ruokkimaan kasvuhormooneita huokuvan väkijoukon. Tarjolla oli luvassa toast & scrambled eggs. 
Kun päivän tärkein oli nautittu, asetuttiin rivakasti ryhmiin jo tutuksi tulleelle kokoontumispaikalle.


Klo: 9:00 
Lähdimme tuhatjalkaisen tavoin pitkässä letkassa (lue:häröpallona) kävelemään kohti Bioparc-eläintarhaa, joka sijaitsi muutaman kilometrin päässä hostellista. 

Kaikessa komeudessaan eläintarha antoi meille elämykselliset hetket mm. Simpanssien, tiikereiden ja muiden ötököiden parissa. Päivän "The eläin" oli kuitenkin mangusti. 


Eläinten tavoin myös me lähdimme etsimään jotain, joka ravitsisi nämä kasvavat petoeläimet. 
Ensimmäinen Burger King oli vielä unilla, mutta onneksi parin km päässä Miramarin ostoskeskuksessa sijaitsi toinen vastaava, joka ruokki nälkäiset suut. Joukossamme oli kuitenkin seikkailijaluonne, joka tahtoi metsästää ateriansa KFC:stä Korpelan kustantamana. 


Klo: 15:41
Ostoskeskuksesta selvittyämme tungimme itsemme espanjalaisittain linja-autoon jolla matkustimme tiiviissä tunnelmassa takaisin päämajalle. 

Pienen sieastan jälkeen oli luvassa tulisimman pastorin tykitystä kuumimmista puheen aiheista kuten mm. Seurustelu, seksi ja avioliitto. Punaisia poskia riitti ja leiriväki kiitti.

Päivän loppuhuipentuma oli se, kun pojat ja tytöt saivat erikseen rohkaisevassa ilmapiirissä jakaa erinäisiä elämäntilanteita ja kokemuksia tonen toistaan tukien ja rohkaisten. 

Hienoja nuoria ihan jokainen! :) 

- Motivaattori H. Rantala -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti