perjantai 5. kesäkuuta 2015

ESPANJA FIFTEEN 2015 - DAY 3

Torstaina herättiin toiseen aamuun, ja Kersantti Markko aloitti The Motivaattorin työn. Aamupala nautittiin naapurissa, kulman Churro's & Noodle'sissa. Kunnon sandwichit appelsiinimehun kera ja pötsit pullotti. Näillä oli hyvä aloittaa päivä, jona otettiin suunnaksi Aqualand-vesipuisto.


Aamusta ensin istahdettiin Seurakuntakodin varjoon kuuntelemaan ja skannaamaan Pekan opetusta Kasteesta sekä Identiteetistä. Ohjaajat pääsivät kertomaan omia kokemuksiaan ja kasvunpaikkojaan kyseisissä asioissa.

Raamattuopetuksen jälkeen Pizza Maestron herkulliset lasagnet lapioitiin naamaan ja suunnaksi otettiin Aqualand. Kymmenet liukumäet viihdyttivät leiriläisiä koko iltapäivän ja aurinko helli ja hyväili (lue: käristi) ihot punaisiksi. Naurua ja hymyä piisasi myös päivän Haasteessa, kun leiriläiset pääsivät haastamaan joukkueita Grazy Race vauhtimäessä.


Illalla nautittiin vielä Hostellin kulmalla burgerit ja sen jälkeen alettiin rauhoittumaan iltahetkeen. Sketsikeisarit Mat & Sam pistivät ensin plörinäksi. Illassa saatiin unohtaa maailman piirtämät valheet itsestämme, polttaa ne savuna ilmaan ja uskoa se mitä Jumala on mieltä meistä.
Muutaman ylistysbiisin jälkeen väsyneet leiriläiset painuivat sänkyihin ja Hostellin käytävillä kaikui illan viimeiset sanat Inkan suusta: "Kauniita unia ja torakoiden kuvia!"

- Motivaattori M. Markko -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti