keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Espanja Fifteen 2016 - Päätöspäivä | Leiri 2

Viikko on toisaalta niin lyhyt aika. Ainakin silloin, kun 35 nuorta tulee ympäri Suomen yhdessä Fifteen-leirille. Moni tulee leirille tuntematta entuudestaan ketään, mutta leirin päätyttyä palaa kotiin useaa ystävää rikkaampana.

Päätöspäivänä vietettiin ehtoollista seurakuntakodilla. Arvokkaan tilaisuuden jälkeen oli aika raapia päätä miettien, miten ihmeessä saada kaikki tavarat mahtumaan matkalaukkuun.
Pakkaamis- ja siivousoperaation jälkeen oli vielä aikaa ottaa viimeiset löhöilyt rannalla tai hakea viimeiset tuliaiset rantakojuista sisaruksille. Kolme rämäpäätä päätti ottaa kaiken irti ja lähteä liitovarjoilemaan meren yläpuolelle.


Tiedossa oli päivän viimeinen haastekilpailu ja tsemppiviestien jättäminen leirikavereille. Näiden jälkeen oli päätöstilaisuuden aika. Tilaisuudessa palkittiin haastekisan voittajaryhmä, joka oli tälläkin leirillä armoitetun haastekilpailuvalmentaja Markus Särkän ryhmä numero viisi. 
Vielä viimeiset, väsyneet, mutta sitäkin hauskemmat sketsit tiskiin. Ohjaajat kiittivät leiriläisiä historiallisen kuuliaisesta käyttäytymisestä läpi leirin ja kaikkien mukaan ottamisesta. Tällä leirillä yksikään ei jäänyt ulkopuolelle.


Ryhmittäin syömään, Fazerin sininen suklaalevy meitä koko kaksi viikkoa hyvin palvelleelle (samalla vuoden tienestit netonnelle) Carlosille ja nokka kohti lentokenttää.

Koomaisan lennon jälkeen osa leiriläisistä jäi lentokentälle, missä vanhemmat heitä jo odottivatkin ja osa hyppäsi Koivukosken linkan kyytiin. Lähteet kertovat, että jokainen äidin pikku patakinnas pääsi turvallisesti kotiin.


Kiitos.

- Motivaattori Toni -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti