keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Espanja Fifteen 2016 - Día 7 | Leiri 2

Nousta sain aamuun lintujen lauluun! Fuengirolassa herättin aurinkoiseen ja lämpimään aamuun. Silmät vielä ummessa nautimme Espanjalaisen aamiaisen, johon kuului churroja kera suklaakastikkeen. Uskon, että tämän aamiaisen jälkeen meistä jokainen osaa taas vähän enemmän arvostaa suomalaista herkullista ja ravitsevaa kaurapuuroa. Aamiaisen jälkeen sanan vahvaa opetusta jakoi leirin paras opettaja Ville Pitkänen.



Tänään matkasimme pikku jalkaisin parin kilometrin päässä sijaitsevaan eläintarhaan Bioparkiin. Muutama muukin oli paikalle saapunut, nimittäin Bioparkissa oli avoimien ovien päivä. Porukkaa riitti, mutta se ei menoa haitannut. Eläintarhassa oli kyllä söpöyskertoimet kohdallaan! Lemurit taisi nousta aika monen suosikiksi, ainakin ohjaajien. Gorillat ja leguaanit herättivät puolestaan kunnioitusta olemuksellaan. Tuliaisostosten jälkeen käpsöttelimme takaisin tukikohtaamme Hostal Nevadaan.



Pienen huilihetken jälkeen kilpailimme päivän haasteen parissa. Kilpailu oli moniosainen ja koulun penkillä hereillä olleet saivat pienoisen etulyöntiaseman, kun ratkottiin mm. matemaattisia tehtäviä ja espanjan kielen alkeita. Tiukkaakin tiukemman kilpailun voitti ryhmä 4 Jyrin johdolla. Haasteen jälkeen söimme Samin valmistamaa salaattia. Kyllä äidit, lapsenne ovat syöneet täällä salaattia ilman nurinaa!



Tänään oli leirin hienoin päivä muunkin kuin eläintarhan takia. Illalla nimittäin vietettiin kastehetki, jossa saimme kastaa 16 nuorta Jeesuksen seuraajiksi. Välimeren aallot toivat omat haasteensa kastetilaisuuteen. Tilaisuus oli sen verran vaikuttava, että useat ohikulkijat ja auringonpalvojat jäivät seuraamaan kastehetkeä. Kastetilaisuuden jälkeen vietimme lyhyen ylistys ja kiitos hetken hostellin katolla.



Iltatilaisuuden päätyttyä suuntasimme vielä Los Bolichesin kauniisti valaistuille kaduille. Jo valmiiksi huipun päivän kruunasi italialainen jäätelö. Jäätelökioskin Pablo joutui todelliseen koitokseen n. 80 pallon edessä, mutta selvisi ehkä kesän suurimmasta tilauksesta kunnialla. Kuun valaistessa Välimerta ja italialaisen jäätelön sulaessa suussa ei asiat olleet hassummin. Tähän oli mukava päättää leirin toiseksi viimeinen päivä!

- Motivaattori Marjaana -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti