lauantai 11. kesäkuuta 2016

Espanja Fifteen 2016 - Día 5 | Leiri 1

Täältä palmujen keskeltä taas hei! Päivä starttasi käyntiin hyvällä meiningillä ja odottavaisin mielin. Taivaalla näkyi kauniita valkoisia pilven hattaroita, mitä ei aiempina päivinä ole nähty paljoakaan. Päivästä tuli jälleen kirkas ja aurinkoinen.



 Raamattutunnille lompsimme vesipullot kainaloissa ja siellä saimme kuulla opetusta Pyhästä Hengestä. Opetusten jälkeen jälleen nautimme Churros & Noodels -ravintolan mahtavasta palvelusta ja ruuasta, joka oli tällä kertaa pastaa ja jauhelihaa juustolla.





Vatsat täynnä lähdimme viettämään rantapäivää. Heti alkuun vedettiin vesihaaste, jossa leiriläisten tehtävänä oli täyttää isot vesitonkat siten, että jokainen ryhmän jäsen sai vuorotellen hakea vettä merestä muovimukia apuna käyttäen. Ensimmäiset lähtivät kiitämään hurjaa vauhtia rantahiekat pöllyten, myös pikku kompurointikin kuului asiaan. Kun tonkat olivat täynnä, oli viimeisen ryhmäläisen, ankkurin, tehtävänä käydä kaatamassa koko vesivyöry yhden ohjaajan päälle. Kun ohjaajista uhrautunut Casa oli saanut viimeiset vedet niskaansa, saivat leiriläiset vapaasti mennä joko uimaan, ottaa aurinkoa tai kierrellä rantakauppoja. Rantapäivän saldona oli punaiseksi kärventyneet ihot, yhdeksi väriklöntiksi sulaneet hedelmäkarkit, meren suolaamat hiukset, auringon kiehauttamat vesipullot ja kiinakauppaostokset.




Iltaa kohden rauhoituimme syömään päivällistä leiriläisten toiveiden mukaisesti. Tätä seurasi odotetuin iltahetki. Aluksi ohjaajat todistivat omista kokemuksistaan ja kertoivat siitä, miten Henki on ensimmäisiä kertoja täyttänyt. Rukoushetki kesti myöhään iltaan asti siunaten toinen toisiamme, rukoillen sekä ylistäen. Leiriläiset kokivat monin eri tavoin Pyhän Hengen läsnäolon. Osa tunsi fyysisesti virran kulkevan läpi ja lämmön sekä rauhan täyttävän sydäntä. Hyvän olon tunne itkun sekä naurun kautta liikutti leiriläisiä. Iltahetki kokonaisuudessaan ylitti kaikkien odotukset.



Leirihitiksi ovat muodostuneet monet eri lausahdukset, joista esimerkkinä "tyyliin" ja "vanha kunnon", joita voi puhuessa heittää oikeastaan mihin vaan väliin lausetta. Hauskaa on siis ollut ja juttua riittää joka lähtöön. Näillä mennään, gracias y adiós !


- Motivaattori Jenna Koponen aka Konna Jeponen- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti