lauantai 18. kesäkuuta 2016

Espanja Fifteen 2016 - Día 4 | Leiri 2

Kauan odotettu Aqualand päivä valkeni yllättävän tuulisena ja viileänä, lämpöä oli siis vain +25 astetta. Aamu alkoi tuttuun tapaan kaurapuurolla ja ruisleivällä Thelman puodissa, jonka jälkeen raamiksilla mietittiin Villen johdolla miten kolme voikin olla yksi ja minkälaiselle perustalle se oma talo oikein kannattaisi rakentaa. Päivän herkulliset ruoat ja tuorettakin tuoreemmat appelsiinimehut tarjosi vanha tuttu, Churrosin Carlos.


Aqualandissa meno oli villi, ja leiriläiset taltuttivatkin koko puiston hurjimman mäen, Kamikazen helposti. Oli kuulemma ihan "lälly". Ohjaajilla (ainakin allekirjoittaneella) ei ollut ihan yhtä helppoa, ja tämä sama "lälly" mäki sai lempinimen "suolihuuhtelu". 



Haastekilpailu grazy racessa jokainen ryhmä valitsi joukostaan sen kaikkein liukkaimman leiriläisen edustajakseen. Tiukassa kisassa pronssia sai 2. ryhmän Valtteri, hopealle kipusi 1. ryhmän Joonatan ja sen kaikkein kirkkaimman kullan vei uskomattomalla liukuminen taidollaan 5. ryhmän Jaakko! Ohjaajien fiksu ja filmaattinen edustaja jäi kaikkien harmiksi sijalle 4.


Iltahetkessä Hostellin katolla saatiin nauraa Jonnen kuolemalle ja droppihahmojen traagisille lapsuusmuistoille. Arvovaltainen raati päätti tällä kertaa tiputtaa Muumipeikon ja hattivatin rakkauslapsen, salamapeikon. Myöhemmin saatiin kuulla kuulla Casan rohkea todistus ja Villen sana siitä, kuinka me tuhlaajapojat ja tytöt ollaan aina tervetulleita takaisin rakastavan Jumalan luokse. Iltahetkessä järjestettiin myös niin kutsuttu "tuhopoltto", jossa oli mahdollisuus päästää irti asioista, jotka omassa elämässä vievät kauemmas Jumalasta. Ilta päätettiin vielä tunnelmalliseen ylistys- ja rukoushetkeen Espanjan tähtitaivaan alla.

- Motivaattori Irina -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti