keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Leiri 1 - TIISTAI

Huonosti nukutun yön jälkeen heräsimme klo.9.30 väsyneinä, mutta innokkaina Espanjan lämpimään aamuun. Nautimme suomalaiseen suuhun sopivan aamiaisen Thelman pullapuodissa, jossa oli tarjolla kaurapuuroa ja ruisleipää. Aamiaisen jälkeen suuntasimme kukkaroinemme torille, jossa oli yli 200 erilaista kojua houkutuksineen ja hilavitkuttimineen. Suosituin ostos taisi olla fidget spinner, joita torilla oli kaikissa mahdollisissa väreissä. Luulen, että ei taida täältä lähteä yhtään leiriläistä ilman moista kapistusta. 




Torin jälkeen kävimme hakemassa vähän huoneisiimme evästä paikallisesta citymarketista, jossa hyllyt notkui herkkuja. Lounastimme Samin pizzapaikkassa, jossa tarjolla oli pastaa. Siestan jälkeen suuntasimme rannalle, jossa meitä odotti ensimmäinen haastekilpailu, hiekkalinnojen rakennus. Leiriläiset ryhmittäin rakensivat mitä hienoimpia hiekkalinnoja, ihan oikeasti! Rannalla nautittiin ja kärsittiin kuumasta auringosta ja raikkaasta merivedestä. 





Päivällistä söimme jo useana vuotena tutuksi tulleen Carlosin ravintolassa. Illalla pidimme iltahetken hostellin katolla. Iltahetkessä meille esittäytyi tämän vuoden mainiot sketsihahmokilpailijat: Persialainen kaksonen Niina, Mustosen Masa, Siri, Mustakaapu, Tuuri Kainalo, Vati Maton, Nella Salmo ja Salapoliisi Martin Malm. Saas nähdä kuka tällä leirillä vie sketsihahmokilpailun voiton. Sen tiedän, että kilpailu on tiukka. Iltahetkessä ohjaaja Casa kertoi omasta elämästään ja Pekka puhui siitä, kuinka Jumala on hyvä ja haluaa meille pelkkää hyvää. Katolla nautitun iltapalan jälkeen jokainen leiriläinen suuntasi omiin huoneisiinsa, joidenkin matka omaan huoneeseen vain oli hieman pitkä ja mutkainen. Puolen yön jälkeen hostelli hiljeni ja El toro härkä vuorilla valvoi leiriläisten ja muun kaupungin unta. 


Ensimmäinen kokonainen leiripäivä sujui mukavasti. Leiriporukka on  ihan mahtava ja luulen, että täältä jää jokaiselle uusia mukavia ystäviä. Haasteita leriläisillä riittää vielä ajoissa olemisessa ja vesipullon mukana kantamisessa.. Terveisiä kotiporukoille, me pärjätään täällä kyllä! 


- Marjaana ohjaaja, ea-vastaava

ps. Meitä voi seurata myös instagramissa @espanjafifteen 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti