lauantai 18. kesäkuuta 2016

Espanja Fifteen 2016 - Día 5 | Leiri 2


Aamu valkeni Hostal Nevadassa majaileville leiriläisille tänäkin aamuna. Tasaisen varmasti kaikki heräsivät ja saapuivat kokoontumispaikalle lähteäkseen aamupalalle. Taas kerran saimme nauttia Suomalaisesta ruisleivästä ja kaurapuurosta Thelman pullapuodissa. Aamupalan haukkaamisen jälkeen saivat leiriläiset jatkaa Ville Pitkäsen hellään ja selkeäkieliseen huomaan aamupäivän raamiksille.


Hengen ravinnon jälkeen vuorossa oli ruumiin ravinto. Pizza Maestron Sami oli laittanut parastaan valmistaessaan meille spagettia jauhelihakastikkeella.
Osan shoppailuhammasta jäi vielä Plaza Majorin jälkeen kolottamaan, joten yli puolet leiriläisistä lähtivät täyttämään shoppailunälkää Miramarin ostoskeskukseen. Vajaa puolet taas läksivät nauttimaan rannalle auringosta, merivedestä ja kuumasta hiekasta varpaiden välissä.


Kun loputkin rahat oli kulutettu ja aurinkorasvapurkit tyhjennetty, oli korkea aika pienelle paussille. Aloe veran selkään levittämisen ja äiti lähetä rahaa-puheluiden jälkeen lähdettiin päivälliselle paikalliseen kiinalaiseen ravintolaan. 


Iltatilaisuudessa vuorossa oli pyhän hengen kasteen ilta, joka ei toivottavasti jättänyt ketään kylmäksi. Tiukassa droppihahmokilpailussa tippui Vegeniina von Hertzen.
Päivä oli motivaattorin mielestä kaikin puolin erittäin onnistunut.

- Motivaattori Timi Hietala -


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti