torstai 9. kesäkuuta 2016

Espanja Fifteen 2016 - Día 3 | Leiri 1

Päivä käynnistyi herätyksellä kello kahdeksan reikä reikä, josta selvittiin aamupalalle pienen aamuisen lisäherättelyn jälkeen. 

Aamupalan jälkeen siirryimme seurakuntakodille kuuntelemaan Pekan ensimmäistä raamattutuntia, jossa hän puhui siitä kuinka Jeesus on ollut meidän kaikkien uhrikaritsa ja sovittanut meidän synnit anteeksi. Pienen tauon jälkeen siirryimme Hostal Nevadan katolle, koska seurakuntakoti täytyi vapauttaa tublabuukkauksen vuoksi. Hostellin katolla Pekka jatkoi vielä tovin raamattutuntiaan ja loppuaika katolla meni tutustumisleikkejen merkeissä.


Raamattutuntien jälkeen oli pieni hengähdystauko jonka jälkeen päästiin lounaalle, jossa kaikki meni hyvin ja ruokaa saatiin. Lukuunottamatta allekirjoittaneen ryhmää, jolla tarkoituksena oli mennä pizzeriaan, mutta kyseinen pizzeria oli suljettu (ilmeisesti) siestan takia, tämän jälkeen kokeilimme toista pizzeriaa mutta harmiksemme heillä ei ollut resursseja ruokkia pientäsuurta ryhmää ja päädyimmekin lopulta kolmanteen pizzeriaan, josta saimme ruoat hieman myöhään. Muuten kaikki siis meni mallikkaasti.

Aqualandiin saapuessamme saimme harmiksemme kuulla, että maan kuulu Kamikaze sekä ei niin tunnettu, mutta silti mahtava Twister oli suljettu uudistustöiden vuoksi.... No, saimme silti pidettyä hauskaa muissa liukumäissä mutta pettymys oli tietysti suuri. Legendaarisen liukumäkihaastekisan voitti ryhmä numero kaksi Zinen tyylikkäällä selkälaskuasennolla leirihistorian tiukimmassa finaalissa ohjaajia vastaan.

Voittoliuku maalikameran ikuistamana.

Hostallille tullessamme matkantekomme keskeytyi n. 300 metriä ennen nevadaa "kansainvälisen parkkaa mihin vain" merkin vilkkuessa edessä olevan bussin takavaloissa. Lähemmän tarkastelun perusteella kyseinen bussi oli hajonnut keskellä kaksikaistaista tietä tukkien koko Fuengirolan liikenteen. Taitoimme siis lopun matkan hostalille apostolinkyydillä, jossa leiriläiset siirtyivät huoneisiinsa viettämään siestaa.

Siestan jälkeen oli päivällisen aika ja pääsimmekin jo istahtamaan Carlosin Churros and Noodlesin huipputuoleille vain kuullaksemme, että aikatauluissa oli tullut sekaantuminen ja ruokailu siirtyi tunnilla.


Lopulta saimme nautittua päivällisemme, jonka jälkeen pääsimme nauttimaan iltahetkestä, jossa Dropissa tippui Konna Jeponen ja näimme kaksi aivan mahtavaa sketsiä, jotka johtivat hulvattomiin naurukohtauksiin. :) 

Iltahetken pääpointti oli kuitenkin tänään uskoontulo ja Casan sanan ja parin muun ohjaajan todistuksen saattelemana saimme kysyä elämän tärkeimmän kysymyksen leiriläisiltä: "Haluatko antaa elämäsi Jeesukselle?". Saamme kaikki iloita siitä, että moni nuori tänäkin iltana jätti muut asiat taakseen ja teki elämänsä parhaan päätöksen.


Keskiviikko päivä päättyi yöllisen jäätelön merkeissä, jonka jälkeen leiriläiset siirtyivät unten maille huoneisiinsa.

- Motivaattori Jesse Koponen -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti