torstai 15. kesäkuuta 2017

Leiri 2 - TIISTAI

Kakkosleirin ensimmäisenä aamuna fifulaisia hemmoteltiin myöhäisellä herätyksellä. Matkasta väsyneet leiriläiset saivat nukkua jopa puoli kymmeneen asti. Leirin herättyä aurinko paahtoi jo täydeltä taivaalta, ja päivästä oli tulossa erittäin kuuma! Kaikkien saavuttua kokoontumispaikalle, jaettiin vielä muutama tärkeä info koskien leiriä, ja sen jälkeen pääsimme lähtemään aamupalalle Thelman pullapuotiin.




Viikonpäivä oli tiistai, mikä tarkoitti toripäivää. Kello yksitoista koko konkkaronkka matkasi kohti toria, jopa suhteellisen siistissä jonossa! Torilta mukaan tarttui jos jonkinlaista paitaa ja housua, sekä tietenkin fidget spinneriä. Torilta palattuamme kävimme vielä tsekkaamassa, mistä löytyy Mercadona, eli kauppa mistä saa ostettua jääkaappinsa täyteen esimerkiksi kokista. 

Iltapäivällä siestan jälkeen suuntasimme rannalle, missä oli vuorossa leirin ensimmäinen haastekisa, hiekkalinnanrakennuskilpailu. Allekirjoittaneen luotsaama ykköstiimi otti tästä kisasta suveneerin voiton, kyllä sai olla ylpeä ryhmästään! Tällä kertaa meri tarjosi meille upeita aaltoja, joka houkutteli leiriläiset polskimaan niin kovasti, että auringonpalvonta jäi kakkoseksi. Parituntinen vierähti jälleen nopeasti, ja oli aika palata hostellille.  



Päivällisen söimme Carlosilla, ja sen jälkeen oli vuorossa iltahetki katolla. Droppihahmot pistivät jälleen parastaan, mutta leiriläisiä ei paljoa naurattanut. Tiedä sitten missä vika, ohjaajien vitsit lienee huonompia kuin koskaan. No, eiköhän taso tästä vielä nouse! Iltahetkessä kuultiin myös Markuksen, Jaskan ja Casan todistukset, ja vedettiin muutama ylppäbiisi. Kaikkien onneksi nukkumaan päästiin hyvissä ajoin, koska seuraavana aamuna herätys on jo 7.45! 



Päivä oli hyvä, mutta seuraavista tulee varmasti vielä paljon parempia, kun porukka tutustuu toisiinsa ja saadaan hommat kunnolla käyntiin!

Terkuin motivaattori Sanni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti