sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Leiri 2 - LAUANTAI

Lauantaina saimme viettää ranta- tai shoppailupäivää jälleen polttavan aurinkoisen sään merkeissä. Perjantaisen rantapäivän takia hivenen punoittavat leiriläiset lukuunottamatta muutamia eliittejä, saapuivat vähän tai paljon myöhässä kohtaamispaikalle ja siitä saimme jatkaa jälleen Thelman pullapuotiin suomalaiselle aamupalalle.



Aamupalan jälkeen saimme jälleen kerran järkyttyä ohjaajien kanssa leiriläisten ehtymättömästä shoppailuinnosta, kun lähes kaikki leiriläiset halusivat lähteä ostoskeskus Miramariin kuluttamaan viimeisiä rahojansa rannalla loikoilun sijasta. Tätä ennen leiriläiset saivat kuitenkin kuunnella Majakalla opetusta Jaskalta ja Markukselta ja kysellä kysymyksiä Q&A:n muodossa muutamilta ohjaajilta aiheesta seksi ja seurustelu.  


Lounasta söimme Carlosilla kanapihvin ja ranskalaisten muodossa ja samalla äänestettiin vielä päivän aktiviteetista. Lopullisen äänestyksen koitettua kuitenkin jopa 15 leiriläistä lähtivät rannalle tai tunniksi Miramariin ja tunniksi rannalle ja loput suuntasivat kolmeksi tunniksi Miramariin. Tuli hännän alla leiriläiset kävivät hakemassa rahat ja ehdimme juuri ja juuri jonkin asteisessa juoksevassa häröpallomuodostelmassa Miramariin lähtevään bussiin – ja kohti tätä legendaarista kauppaa, Primarkia, josta oltiin haaveiltu jo leirin ensimmäisestä päivästä lähtien.



Sillä välin, kun rannalla olevat leiriläiset peuhasivat meressä kelluvassa pomppulinnassa, myös allekirjoittaneelta kului sievoiset summat rahaa muun muassa edellä mainittuun kauppojen kuninkaaseen Primarkiin. Monien kokemuksien ja tyhjien lompakoiden kanssa Miramarista lähtiessä aikataulujen noudattaminen näiltä viidennen päivän fifteen-leiriläisiltä alkoi jo pikkuhiljaa onnistumaan ja ilman suurempia paniikkeja päästiin kaikki leiriläiset tallella takaisin hostellille Miramarista.



Illallinen nautittiin Pizza Maestrossa suomea puhuvan Samin hellässä huomassa erilaisten pizzojen muodossa. Illallisen jälkeen vietimme iltahetken Majakalla ja leiriläiset saivat polttaa paperilapulle kirjoittamansa synnit ja uskomansa valheet ja kirjoittaa vastakohdat oheiseen peiliin.



Satunnaisesta kiusanteosta allekirjoittanutta kohtaan huolimatta, motivaattori Laaksonen luovuttaa ilomielin valtaistuimensa motivaattori Markus ”Casa” Särkälle. 


Tack o hej.
- Johannes -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti