sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Leiri 1 - LAUANTAI

Alkuperäisen ohjelman mukaan herätys olisi pitänyt tapahtua lauantaina puoli yhdeksältä, mutta leirin johto päätti siirtää herätyksen kello kahdeksaan. Tämä siitä syystä, että kukaan ei nukkuisi liikaa ja paalulennolla kaikki olisivat tarpeeksi väsyneitä ja lento sujuisi hiljaisissa merkeissä.

Aamupalan jälkeen suunnattiin raamiksille. Pekka opetti Raamatun merkityksestä ja miksi sitä kannattaa lukea. Ohjeena kysymykseen, mistä sitä kannattaa lukea saatiin jämäkkä vastaus: sisäpuolelta.



Raamisten jälkeen syötiin Carlosin luona ranskalaisia ja liharullaa. Ruuan jälkeen muutama leiriläinen suuntasi rannalle ja loput kauppakeskus Miramariin tuhlaamaan loputkin rahat. Tuhlailujen jälkeen oli haastekilpailun vuoro, jossa vaadittiin matematiikka- ja kielipäätä, nokkeluutta sekä vauhtia! Allekirjoittaneen ryhmä osoitti taitonsa ja rynnisti voittoon!


"Juo cocis-tölkki niin nopeasti kuin mahdollista."


Norsujuoksua !

Keneltä löytyy matikkapäätä?

Tämän jälkeen Samin luona söimme päivälliseksi pizzaa ja sitten siirryimme iltahetkeen. Iltahetkessä pohdittiin yhteyden merkitystä ja sitä, miten pitää leirin jälkeen yhteyttä uusiin ystäviin ja vastaus oli selvä: snäppi striikit kuntoon!

Väsy painaa, mutta hauskaa on.

Benjami


1 kommentti:


  1. Laina tarjous kaikista 2% korolla

    Jos tarvitset taloudellista apua, älä epäröi ottaa yhteyttä. Voit saada lainaa on välillä 2.000 € ja 1.000.000 € erittäin suotuisin ehdoin laillisesti ja luotettavuutta. Jos haluat lisätietoja rahoitusjärjestelyistä, ota yhteyttä sähköpostitse. E-mail: infoslaina@gmail.com

    VastaaPoista