perjantai 9. kesäkuuta 2017

Leiri 1 - KESKIVIIKKO & TORSTAI

KESKIVIIKKO 7.6.

Toinen aamu valkeni kauniin ja upean Fuengirolan ylle lempeänä ja vaaleana. Aamupala nautittiin Thelman pullapuodissa, josta leiriläiset suuntasivat leirin ensimmäisille raamattutunneille. Raamattutuntien aiheena olivat luominen, luopuminen, lunastus ja loppuhuipennus.
Raamattutuntien jälkeen lähdettiin herkullisen lounaan siivittämänä kohti legendaarista Torremolinoksen Aqualandia!


Matkalla vesipuistoon näimme mm. Shakiran loma-asunnon, hurjan härkätaisteluareenan sekä kauniita maisemia. Aqualandissa osa leiriläisistä sekä ohjaajista uskaltautuivat hurjaan KAMIKAZEEN, joka on huhujen mukaan Euroopan Jyrkin liukumäki.



Päivällistä nautimme palattuamme (palettuamme) vesipuistosta Kiinalaisessa ravintolassa. Tästä suuntasimme takaisin Pacosin Majakalle, jossa olimme viettäneet jo aiemmat raamattutunnit. Nyt oli vuorossa iltahetki. Iltahetken avasi spektaakkelimaisesti leirin DROPPI-kilpailu, jossa ohjaajat mukautuvat ja eläytyvät toinen toistaan upeampien sketsihahmojen maailmaan. Ensimmäinen pudotuskierros oli todella tiukka, mutta DROPPI-kilpailun joutuivat ensimmäisellä kierroksella jättämään Vati Maton sekä Persialainen kaksonen Niina. Jatkoon porskuttivat: Mustakaapu, Mustosen Masa, Tuuri Kainalo, Martin Malm, Salmon Ella sekä Siri.



Hauskan alun jälkeen oli vuorossa hengellinen osuus, jonka aiheena oli uskoontulo. Todistukset ohjaajista pitivät Jonna-Lotta sekä Mikko. Allekirjoittanut johteli iltaa muutoin. Ilokseni sain huomata useiden leiriläisten tekevän elämänsä parhaan päätöksen ja haluavan seurata Jeesusta täysillä. Tämä jos joku oli yksi parhaista päivistä Fifteenillä!

-Casa


TORSTAI 8.6.




Torstai aamuna aurinko nousi yhtä kuumana kuin muinakin päivinä. Leiri herätettiin jälleen niin epäinhimillisen aikaisin, kuin kello kahdeksalta aamulla. Muutama unihiekan ravistelu silmistä, ja joukko oli taas valmiina uuteen päivään! Parilla poikaparalla oli päivä mennä sivu suun, kun allekirjoittanut unohti käydä herättämässä kyseisen huoneen.  Onneksi kuitenkin kaikki saatiin lopulta onnellisesti aamupalalle.




Aamiaiselta suuntasimme Majakalle, missä oli vuorossa raamikset. Leirin toisena raamispäivänä Pekka opetti kasteesta ja sen merkityksestä, sekä identiteetistä. Mahtoi aihe olla mielenkiintoinen, kun 35 nuorta istui ja kuunteli korva tarkkana lähes koko kolmetuntisen ajan. Raamiksien jälkeen saimme syödä jälleen loistavaa, Majakan emäntien meille loihtimaa lounasta.




Torstaipäivän touhuna oli lähtö Plaza Mayorille, missä kovimmatkin himoshoppaajat saivat varmasti tyydytettyä rahankulutustarpeensa. Kauppoja oli niin paljon, että shoppailuun varattu neljätuntinen riitti vain murto-osaan kaupoista. Päivällisen tarjoili tänään Brazilian barbeque, tai vaihtoehtoisesti Mäkkäri. Ohjaajat täyttivät vatsansa luonnollisesti brassin tarjoamalla lihalla ja upeilla lisukkeilla, kun taas iso osa leiriläisistä ei ehkä tajunnut omaa parastaan, ja valitsivat tutun ja turvallisen mäkkärin.



Päivän päätteeksi vietimme iltahetkeä Majakalla. Ihana Neea Perho tuli kertomaan meille identiteetistä, ja jakoi meille ajatuksia siitä, millaisiksi Jumala on meidät luonut, ja miten myös Hän haluaisi meidän ajattelevan itsestämme. Lyhykäisyydessään: Jumala rakastaa meitä, ja ajattelee meistä vain hyviä asioita. Lopuksi leiriläiset saivat jokainen kirjoittaa Majakalla peiliin yhden asian, mitä Jumala voisi ajatella hänestä. Peili jää muistoksi Majakalle leirin loppuun asti.


Ilta oli siitä erikoinen, että kerrankin pääsimme ajoissa nukkumaan! Eli nyt vaan unta palloon ja kohti huomista päivää. 

Terkuin, motivaattori Sanni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti