perjantai 15. kesäkuuta 2018

LEIRI 2 - TORSTAI

 
Jo leirin alun oli kuulunut pohdintaa mm. leirin tytöiltä shoppaamispäivästä ja tänään tuo päivä vihdoin koitti! Aamuinen tankkaus ja leiriläiset olivat valmiina raamattutunneille joissa näimme mm. upeita rentoutus-/mielikuvaharjoituksia evankeliumista leiriryhmiltä Markukselle pidettynä. Leiriläisistä bongattiin oikein osuva ja miellyttävä iltasatuääni. Markuksen mukaan kyseiset raamikset olivat yhdet rentouttavimmat. Markus myös puhui ristin ja kasteen merkityksestä sekä kertoi mielenkiintoista taustaa Amazing grace-kappaleen tekijästä, John Newtonista.
 Raamisten jälkeen söimme ah-niin-terveellisen salaatin ja hurautimme renfellä Plaza Mayorille, jossa wc-reissujen kautta leiriläiset hälvenivät hyvin nopeasti mm. Niken tehtaanmyymälään. Välissä porukka jaettiin kahteen ryhmään ja ravitsimme itsemme McDonaldsin ja Burger Kingin aterioilla. Aukiolle kokoontuessa oli leiriläisillä mukana jos jonkinmoista pussukkaa ja siitä suorastaan kiisimme renfelle. Ohjaaja Roni Lempiäinen yllätti ja ilahdutti leiriläisiä freestyle-räpillä junamatkalla. Hostelilla oli mahdollisuus pieneen paussiin ennen iltahetkeä katolla.
 
Droppi-hahmokisassa menikin hahmot vaihtoon, mutta valitettavasti Posttraumaattinen pastori Paki Pekkala oli vieläkin monien makuun liian traumaattinen ja pelottava, ja hän joutui jättämään kisan leirituomariston päätöksestä. Neea Perho kertoi leiriläisille oman minäkuvan merkityksestä ja rohkaisi nuoria hylkäämään valheet itsestään. Leiriläiset saivat kirjoittaa lappuihin jonkin valheen josta haluavat luopua ja repiä sen roskikseen. Lisäksi he saivat käydä kirjoittamassa peiliin rohkaisevan totuuden itsestään, joten jonoa peilille riitti.
 
Iltapala nautittiin seurakuntakodilla ja sieltä palatessa leiriläisillä riitti hyvin aikaa nauttia toistensa seurasta yhdessä ohjaajien kanssa ennen nukkumaanmenoa. Motivaattorin silmin ja tunnoin päivä oli väsynyt mutta onnellinen. (Väsymys voi johtua myös motivaattorin omasta iästä ja vanhasta sielusta). Oli ilo havaita, kuinka rohkeasti leiriläiset ovat ryhmäytyneet ja uskaltavat myös iltahetkisssä astua mukavuusalueeltaan. Meillä on uppee sakki täällä!
 
Martta-täti kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti