sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

LEIRI 2 - SUNNUNTAI


Ohjaajat heräsivät jälleen aamulla puoli tuntia leiriläisiä aiemmin. Aamulla käytiin päivän ohjelma läpi tavallistakin tarkemmin, sillä tänään ohjelmassa oli kaste. Tänään haluttiin varmistaa, että kaikki menisi putkeen.



Leiriläisten aamu alkoi jälleen tankkauksella Thelman pullapuodissa. Aamiaisen jälkeen siirryttiin raamiksille seurakuntakodille. Sunnuntain raamiksiin sisältyi muun muassa opetusta Jumalan viisaudesta.
Raamisten jälkeen söimme lounasta Cornerissa. Lounaalla oli tarjolla maukkaita voileipiä ja omeletteja. Iltapäivä vietettiin pitkälti rannalla lekotellen.



Viiden aikoihin lähdimme takaisin hostellille peseytymään ja noin tunnin kuluttua luvassa oli haaste. Päivän haasteessa tarvittiin tiimityöskentelyä ja ryhmäläisten erikoi staitoja. Haasteen jälkeen lähdimme syömään pitsaa rannan tuntumaan ja ruokailun jälkeen koitti kasteen aika. Rantaan oli kerääntynyt suuri joukko ihmisiä, jotka halusivat nähdä kasteen. Leirin kastajana toimi Roni Lempiäinen. Saimme kastaa 21 nuorta. Kaikki sujui hyvin ja kastejuhlan sää oli upea.



 Kun kaikki nuoret oli kastettu, kuvat otettu ja halit halailtu, palasimme takaisin hostellille. Hostellin katolla vuorossa oli iltahetki, jossa saimme seurata mm. Jepuan kesäteatterin ensinäytöstä. Esityksessä oli mukana lopulta jopa leiriläisiä, jotka osoittivat parempia näyttelijän taitoja kuin ohjaajat. Iltapalaksi leiriläiset pääsivät maistamaan Espanjan perinteisiä churroja. Ainakaan kaloreista ei ollut illalla puutetta, huumorista ehkä. 

T. Juho




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti