maanantai 25. kesäkuuta 2018

LEIRI 2 - MAANANTAI


Maanantaipäivä koitti ja leirivahvuutemme marssi viimeistä kertaa Thelman puuropadan äärelle. Aistittavissa oli pientä kisaväsymystä niin ohjaajissa kuin leiriläisissäkin. Viimeinen päivä piti sisällään kuitenkin paljon ohjelmaa pakkaamisen ohella, joten ylimääräistä lepoaikaa ei tällekkään päivää ollut tiedossa. 

1. ryhmä - Muchos Nachos / Roni Lempiäinen

Vietimme aamupalan jälkeen ehtoollista muistellen tämänkin leirin keskipistettä, Jeesusta. Kiitimme yhdessä menneestä viikosta.  Ehtoollisen jälkeen leiriväki ohjeistettiin tehokkaaseen pakkaukseen, minkä päätteeksi huoneet luovutettiin jo ennen lounasta. 

2. ryhmä - Bena ja banaanit / Toni ja Sini Kivistö

Lounaalla nautimme vielä alakerran Churrosissa nuudelia ja hampurilaisia. Vatsat pullollaan siirryimme tekemään viimeisiä tuliaisostoja rannan pikkukauppoihin. Kun tuliaiset ja muut matkamuisto-ostot oli suoritettu, siirryimme seurakuntakodille kohti viimeistä haastekilpailua. Tietovisan avulla selvitimme leiriläisten tietämystä leiriin liittyvissä asioissa. Samaan aikaan osa ryhmistä kävi vielä kaupassa eväsostoksilla ja toiset kirjoittivat mukavia muistoja leiriläisille nimettyihin lappuihin. Kun kaikki pisteet olivat kierretty oli aika aloittaa leirin päätöstilaisuus. 

3. ryhmä - Manzikkapapanat / Jyri Aittoniemi

Päätöstilaisuudessa julkistettiin haastekisan voittajat. Ryhmät 1 (Muchos Nachos) ja 2 (Bena ja banaanit) olivat kärkikahinoissa rintarinnan mutta voiton keräsi Bena ja banaanit 3 pisteen erolla. Seuraavaksi jaettiin diplomeita leirin aikana jollainlailla esiinnousseille persoonille. Droppikisan kutkuttava finaali päättyi Jurassik Martin tuplamestaruuteen kun myös toinen leiri äänesti tämän voittajaksi päätöspäivänä. Ohjaajien kiitosten jälkeen kuulimme vielä Jyrin koskettavan version mestaripiirroksesta. Muutaman ylistyskappaleen jälkeen päätösjuhla oli paketissa ja jokainen ryhmä lähti nauttimaan viimeistä ateriaa valitsemaansa ravintolaan. 

4. ryhmä - Hyljekilpikonna / Mari Aittoniemi

Bussi saapui Nevadan pihaan 21:30 ja suuntasimme kohti lentokenttää. Jokavuotiset sekoilut järjestettiin vielä turvatarkastuksessa ennen koneeseen nousua. Jokainen leiriläinen saatiin kuitenkin ehjänä koneeseen ja matka kohti sateista Suomea alkoi 01:05. Tiistaipäivän motivaattoriksi kruunattiin samalla Nukku-Matti ja näin ollen loppumatkasta ei raporttia ole saatavilla. 

-Sini

5. ryhmä - Spedekuutti / Juho Loikkanen


Parsapaapeliniljakkeet 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti