perjantai 15. kesäkuuta 2018

LEIRI 2 - KESKIVIIKKO

Aurinkoinen ja erittäin lämmin aamu valkenee Hostal Nevadan nurkilla ja leiriläiset vaeltavat ravitsevalle aamupalalle Thelman Pullapuodille.

Aamupalan jälkeen kävelimme Pacosin Majakalle raamattutunneille, jossa opettajamme Markus Finnilä tykittää tuttuun ja mahtavaan tapaansa synnistä ja lunastuksesta. Leiriläiset pääsivät osallistumaan loistavilla näytelmillä ryhmissä, joissa tuttuihin raamatun tapahtumiin piti lisätä jokin mikä ei täsmää ja muiden tuli tämä arvata.

Lounaaksi nautittiin paikallista kebab, kana tai burgeri annoksia läheisessä ravintolassa, jonka jälkeen leiriläiset suorastaan kiidätettiin bussiin kohti Aqualandia.

Aqualandissa leiriläiset sekä ohjaajat saivat päästää sisäisen(tai ulkoisen) merimursunsa irti. Kamikaze liukumäki, joka myös tunnetaan manner euroopan korkeimpana oli yksi kohutuimmista mäistä, se aiheutti monenlaisia tunteita mutta useat leiriläiset kannustuksineen voittivat pelkonsa ja heittäytyivät tuon hurjan mäen vietäväksi.

Iltahetkessä sketsihahmokisan joutui jättämään Santtu Ristimäki(Jouni Korpela), tämän illan aiheena oli siis lapsuuden muistot. Illan hengellisessä osuudessa annettiin mahdollisuus tehdä uskon ratkaisu ja monia käsiä nousikin. Ilta oli mahtava ja lämminhenkinen. Illan päätteeksi seuraavan päivän motivaattoriksi kruunattiin Mari juhlalisessa seremoniassa.Iltahetken jälkeen iltapalaa nautittiin ”pikkukebabkioskissa” hostellin lähistöllä.

Hiljaisuuden tullessa hostelli oli hiljainen. Jyri kiittää ja kumartaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti