sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

LEIRI 2 - LAUANTAI

Sankka sumu otti haltuunsa Los Bolichesin aamun. Myös meidän pikku mussukat ottivat päivän ensiaskeleensa sumuisin silmin.
Markuksen raamisten aiheena oli tänään seurustelu ja seksi. Opetus päättyi leiriläisten paperilapuille kirjoittamiin kysymyksiin, joihin aviopari Jyri ja Mari saivat vastailla.
Kantaravintolassa nautitun lounaan jälkeen koko porukka rymähytti yhteen bussiin ja suuntasi kohti Miramarin ostoskeskusta. Osa suuntasi jätskille ja osa kauppoja kiertelemään, mutta suurin poppoo meni niin korkealle kuin pääsi. Siis katolle, jossa oli määrä ottaa toisista mittaa kartingin merkeissä.
Leiriläisistä ylivoimaisesti kovimpia aikoja kellotti Fuengirolan Fernando Alonso, Oliver Paavilainen. Ohjaajien osalta tiukimmista kurveista vastasivat Jyri ja Pekka. 
Iltatilaisuudessa puhuttiin uskosta arjessa. Neea ja Roni kertoivat oman elämän kokemusten perusteella siitä kuinka omaa uskonelämää ja suhdetta Jumalaan voi ylläpitää ja syventää joka päivä.
Viimeinen yhteinen ylistyshetki oli upea, kun leiriläiset lauloivat koko sydämestään Jeesukselle.
Illan päätteeksi väki sai nähdä Espanjalaista yöelämää leirijoukkion suunnatessa katulaulajilla ja ruuan tuoksuilla höystettyjä katuja pitkin jätskikiskalle. Heladot naamariin, rannalle ihastelemaan pimeää merta ja suunta kohti Höyhensaaria aka. Nevadan petiä. Matka rannalta hostellille taittui lennokkaan freestyle-räpin siivittämänä, kun Roisi Roni ja Slylly ammensivat sanaisia arkkujaan.
T. Toni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti